perjantai 6. huhtikuuta 2012



Tämä ihana Philipsin retro- radio löytyi taloyhtiön roskiksesta! Ei varmaan toimi enää ja oli pinttynyt kuten tavallisat, mutta jynssäämisellä siitä tuli aivan hieno koristeeksi. Hyvä että huomasin, olisi sääli jos tämä olisi joutunut kaatopaikalle:)) Ps. tietääkö joku tarkemmin minkä ikäinenn tämä on? Uskon että 70-luvun alkua on:)

3 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Moikka. Mieheni, joka keräilee kaikenlaisia vanhoja soittopelejä, arveli, että radiosi olisi 60-luvulta ja muuttui kateudesta melkein yhtä vihreäksi kuin radio! Että roskiksesta! Johan teillä on hyvä roskis;D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea löytö :) Hieman vanhempi tuo radio on kun mitä aavistelit, 60-luvun alun philips on kyseessä.

Tinttamari kirjoitti...

Kiittos tiedoista:) Niin minä itsekin arvelin että saattaapi olla vanhempikin koska mummolassa on vähän samanlainen sininen/musta mutta pehmeä "kuorinen" ei ole kovaa kuin tässä. Voin ottaa siitäkin kuvan jos löydän sen:)Äidinkin lapsuudessa ollut täälänen mutta ei varmaa tallesa enää. Hienoja ovat kaikki vanhat radiot yms laitteet haluisin enemmänkin mutta harvoin tarjolla halvalla. On se harmi ettei kaikki vieläkään arvosta vanhaa tavaraa, mutta onneksi minä satuin viemään roskia juuri oikeaan aikaan:)) Ja arvaan että kateellisia on enemmänkin:-)