maanantai 5. joulukuuta 2011



Koboltin sininen teekannu, 50 luvulta. Täysin ehyt. Mukavan mallinen näpäkkä kannu, muttei viitsi ottaa käyttöön nokassa olevan kiinteän sihdin takia, joka saattaa olla inhottavan likainen sisältä.

4 kommenttia:

Ella. kirjoitti...

Hei,

Löysin sattumalta blogisi. Mielenkiintoinen aihe, sillä itsekkin keräilen - myyn Arabian astioita (20v) :)
Vähän blogin ulkoasu häiritsee. Bloginkuvaus teksti sais olla useammalla rivillä, niin teksti näkyis kokonaan.

Mutta..

Tiedätkö enemmän tästä tummansinisestä teekannusta? Itselläni on samanmallinen, mutta siinä on kultakoristuksia. Kiinnostaisi vähän sen historia (suunnittelija, nimi..) ja arvo.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän tässä sivullisena vastailen mutta mitä hintoja on seuraillut niin noin 70euroa noista teekannuista maksetaan, itselläni on teekannu+vesikannu tuota samaa sarjaa. Ikänä kyllä tekijästä tai nimestä ei mitään tietoa ole...

Tinttamari kirjoitti...

Tästä kannusta ei kyllä netisäkää ole mitään muuta tietoa kuin että tän mallisia kannuja valmistettu 30- luvulta 60- luvulle asti. Mutta iän saa tietenki selville leimasta. Mun kannu on 50-60 luvun taitteelta. Astioiden arvoissa alkaa tänäpäivänä olla niin suuria hintahaarukoita ettei meinaa uskaltaa sanoa mitään.. En minä kyllä tästä kannusta pyytäisi saati maksaisi 70 euroa. Pyytäisin noin 40e. :) (ja kaikki riippuu myös iästä))

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä minäkään tuosta 70euroa maksaisi mutta jotkut tuntuu maksavan ihan ilolla :D Ja sen myös pyytäisin jos omia teekannuja ryhtyisin myymään :)