lauantai 2. huhtikuuta 2011



Tamperelaisen Osuusliike Woiman hintalapputeline. Harvinainen, vaikka ennen ollut aika monessa kyläkaupassa tälläisia, mun äitikin muistaa nähneensä näitä lapsena. Piippuelimalla vuosilta: 1932-49. Pituus on n 9cm. Tätä voi pitää nykyään vaikka muistilapputelineenä tai valokuvan pidikkeenä, näitä ois kiva saada lisää!

3 kommenttia:

Kaisa Turtiainen kirjoitti...

Moi!

Kuvaa askarruttavista lempiastioistani uusimmassa kirjoituksessani!

Kaisa Turtiainen kirjoitti...

Ai vitsi, näin tuollaisen omena-kupin kirpputorilla viikonloppuna ja olisin niin tahtonut sen! Mutta lohjenneenakin siitä pyydettiin 14 e!

Tinttamari kirjoitti...

Moikka Kaisa!
Sini/violetti kukkaisen lautasen nimeä taikka muuta tietoo en tiedä, mutta vaaleanpunaisen pikkuasetin on suunnitellut Raija Uosikkinen ja sen sarjan nimi on Sylvia,
valmistettu 60- luvun puolivälissä. Minulla on mummolta perittynä niitä vaalen sinisinä, mutta kuviottomina kupit+astit. Omenakippo on yksi kokealmani "suosikeista." Sain sen tädiltäni, kun oltiin siellä vuosi sitten käymässä hänen luona. Hän piti siinä teepusseja ja ensin sanoi ettei luovu siitä, koska on saanut sen anopiltaan ja sekös minua harmitti, mutta ilokseni pari kuukautta myöhemmin sain postista peketin ja purkki on nyt "ennakkoperintöä tädiltä" kuten hän oli paketin kylkeen hauskasti kirjoittanut:)